Teodor Frolu

teodor-frolu

De formatie architect, Teodor Frolu este un antreprenor in industrii creative (comunicare, arhitectura si regenerare urbana, investitii in cladiri de patrimoniu), co-managing partner la DC Communication – una dintre primele companii de comunicare din Romania.

Este pasionat de dezvoltare si crede in capacitatea de inovatie agrupurilor multidisciplinare, considera ca proiectele inovatoare si colaborative, sensibile la contexte istorice si la valorificarea pragmatica a memoriei culturale nu pot pot fi realizate de specialisti fara contributia comunitatii si implicarea acesteia intr-un mod participativ. In fond, combina traditia cu modernitatea, stimuland schimbarea economica si sociala prin instrumente care isi au originea in industria creativa. Este un antreprenor ce lucreaza in echipa neavand nici un business ca unic actionar. Ca membru fondator al Asociatiei Grupul de initiativa Radu Anton Roman este un promotor al producatorilor traditionali si organizator al Targul Taranului ce a devenit in acest an prima piata din Europa de Est acreditata Slow food International. A conceput platforma creativa The ARK- Bursa mafurilor , salvand de la prabusire ruinele unei cladiri monument istoric aflata in stare de colaps, investind in proiectul de revitalizare urbana E-Uranus.

Nascut in 1965, a absolvit Universitatea de Arhitectura “ Ion Mincu” Bucuresti. Este presedinte al Centrului International de Arta Contemporana, membru al IPRA (International Public Relations Association), membru fondator al catorva organizatii culturale si de regenerare urbana, autor.

Vezi toate videourile cu "Teodor Frolu"