Sorina Bradea

Sorina-Bradea-180x180

21 de ani de Resurse umane, din care 18 ani în propriul business, Romarketing, prin care a creat parteneriate de lungă durată cu firme de top din țară. A adus în România sistemul de evaluare comportamentală Thomas International. Are la activ peste 2000 de zile de training și consultanță livrate.

Sorina Bradea este trainer, consultant, aspiră la titlul de antreprenor și a finalizat de curând împreună cu echipa, în calitate de manager de proiect, un proiect în cadrul căruia au fost evaluate și formate un număr de 2646 de persoane pe parcursul a 3 ani.

A devenit de curând Mentor în cadrul programului național de Mentoring al EPWN și Coach în cadrul programului FEMINA inițiat de Fundația Comunitară Oradea.

Dincolo de diploma de inginer hidraulician obținută la Timișoara și Diploma profesională în management obținută prin CODECS la Open University Business School, a finalizat un Master în Economie Socială. Studiază pentru a deveni expert în Competitivitate și Inovație.

Este membru Fondator al Fundației Alternative și al Asociație de Resurse Umane din Oradea, Membru al EPWN, Vicepreședinte al Federației Patronilor, Membru al Comisiei Locale de Dialog pentru Educație și Învățământ.

Ca femeie de afaceri integrează viziunea sa asupra valorii oamenilor atât în propria echipă cât și în proiectele derulate la clienți și parteneri. Crede în capacitatea comunității de resurse umane de a influența performanța unei companii și de a determina un nivel ridicat de preocupare pentru dezvoltarea fiecărui angajat.

Motto: ”Fii tu insuti, nu incerca sa fii cea mai reusita copie a modelului tau in viata! ” – Sorina Bradea, adica e al meu.
Hobby – sa gradinaresc! Imi da o stare de relaxare atunci cand incep sa simt ca vreau sa vorbesc numai cu…natura, nu si cu oamenii (ceea ce i se poate intampla din cand in cand chiar si unei persoane careia ii place sa vorbeasca!)

Vezi toate videourile cu "Sorina Bradea"