Sergiu Neguț

negut

Sergiu Negut este partener la Wanted Transformation, unde detine pozitia de consultant in domeniul cresterii axate pe transformare a business-ului si leadership bazat pe valori. El este cunoscut ca si Business Angel, este membru al boardului, cat si consultant al CEO-ului la cateva business-uri locale. Este un puternic sustinator al educatiei antreprenoriale, el este Vice Presedinte al asociatiei INSEAD Alumni Association Romania si este Associate Dean pe Crestere antreprenoriala la Maastricht School of Management – Romania.

Sergiu are o experienta vasta in management de top, in varii industrii (sanatate, farmaceutic, marfuri) si dezvoltare in afaceri, incluzand M&A si Start-up-uri. A jucat un rol decisive in dezvoltarea reteleie ReginaMaria; a lucrat pentru Amgen Inc. in Austria si Elvetia pentru extinderea pe regiunea CEE si a fost un comerciant in domeniul otelului, cat si al marfurilor la inceputul carierei sale.

Sergiu are un MBA de la INSEAD, pe langa o diploma de Inginer la Universitatea Politehnica si una de Economist de la ASE Bucuresti.

Vezi toate videourile cu "Sergiu Neguț"