Sandor Kasza

poza-sandor-kasza1

Speaker, trainer, consultant si coach. Sandor imbina cu succes ratiunea si pragmatismul profesiei de inginer, cu pasiunea sa pentru spiritualitate, psihologie, filosofie si arta. Dezvoltandu-si in timp latura antreprenoriala, azi este si proprietarul mai multor afaceri in domeniul comercial si al serviciilor. Este fondatorul primei platforme comerciale si de afaceri, destinata realizarii si sustinerii intereselor comerciale si de afaceri ale partenerilor sai asociati.

Este licentiat in Medierea conflictelor, Negocieri, Leadership, Managementul afacerilor, Competente manageriale si antreprenoriale, Managementul schimbarii, Procese decizionale, Tehnici de Programare Neuro Lingvistica, Tehnici de vindecare energetica si intarire a vointei.

Sandor este presedintele Asociatiei APK (destinat formarii si dezvoltarii spiritului antreprenorial); Membru al UNMR (Uniuna Nationala a Mediatorilor din Romania). Co-fondator al comunitatii de afaceri Business Saloon; Membru al comunitatii RBL (Fundatia Romanian Business Leaders); Conduce departamentul extern al Club PARY (Asociatiei de Prietenie si Afaceri Romano-Yugoslav). Este participant activ la diverse evenimente, seminarii si conferinte pe teme de dezvoltare personala, comunicare, marketing, leadership etc.

Vezi toate videourile cu "Sandor Kasza"