Răzvan Tudor

razvan-tudor

Razvan este consultant si trainer, antreprenor si fost jurnalist. Dar inainte de toate a fost, este si ramane un comunicator si un povestitor plin de curiozitate. A lucrat ca student in presa scrisa si vorbita, aproape un deceniu in domeniul bursier (la confluenta dintre marketing si managementul riscului) si ulterior in consultanta in mangement. A invatat sa vada lucrurile din toate perspectivele si pentru ca iubeste cuvintele si comunicarea a devenit si antreprenor cu o afacere in domeniul traducerilor: Traducembine.

Absolvent de stiinte economice, Razvan s-a specializat si in managementul riscului prin programe de formare in Romania si in strainatate din care mentionam: Risk Management Program dezvoltat de Georgetown University, in Statele Unite.

Razvan Tudor este si membru fondator al Asociatiei de Managementul Riscului din Romania si a fost si este unul dintre promotorii acestui concept. Peste 5 ani si-a dedicat promovarii proiectelor legate de managementul riscului si tranzactionarea instrumentelor financiare derivate, fiind cel care l-a convins pe Nassim Taleb sa viziteze Romania, in 2005, si sa conferentieze in cadrul unui forum de management al riscului pe care il organiza.

Razvan Tudor a sustinut in ultimii ani peste 50 de prelegeri deschise sau dedicate, in domenii extrem de variate precum: Managementul Riscurilor Financiare, Fundamentele Managementului Riscului, Introducere în Managementul Riscului, Tranzactionarea Instrumentelor Financiare Derivate (Contractele cu opţiuni), Simulare Monte Carlo, Enterprise Risk Management.

Vezi toate videourile cu "Răzvan Tudor"