Răzvan Ogârcin

razvan-ogircin

Cu peste 18 ani de experienta in training, management si consultanta in resurse umane, Razvan Ogircin a colaborat cu un numar impresionant de multinationale si companii mari romanesti, fiind responsabil de organizarea a peste 500 de programe de training.

Certificat in Managementul Resurselor Umane de catre Seneca College of Applied Arts, Razvan detine licenta pentru aplicarea intrumentelor de analiza comportamentala recunoscute la nivel mondial – Thomas Management International System si Human Synergistics. Absolvent al Executive Coaching in cadrul Corporate Coaching University, USA, el este de asemenea trainer certificat Dale Carnegie Romania.

Principalele sale arii de expertiza includ dezvoltarea si livrarea de sesiuni de training privind: tehnici de prezentare, abilitati de comunicare, comunicare organizationala, abilitati manageriale, leadership, managementul resurselor umane, formarea si conducerea echipelor, planificarea si dezvoltarea carierei, recrutare si selectie, structura organizationala, managementul timpului, tehnici de vanzare, coaching, management de proiect, managementul conflictelor, inteligenta emotionala.

Vezi toate videourile cu "Răzvan Ogârcin"