Ovidiu Toader

ovidiu-toader

Ovidiu Toader are 40 de ani si este directorul firmei Hafele Romania. Prima afacere, Minerva com, a inceput-o in studentie, in ianuarie 1997, dupa ce a lucrat o perioada ca reprezentant de vanzari pe domeniul distributiei de accesorii pentru o importanta firma de mobila din Timisoara.

Un an mai tarziu a inceput sa colaboreze cu firma elvetiana Franke (unul dintre cei mai importanti producatori de chiuvete din inox si electrocasnice incorporabile), ceea ce a permis dezvoltarea ulterioara si mai accentuata a propriei afaceri. In 1999, afacerea s-a extins si in Arad si Oradea, iar in 2000 firma a devenit distribuitorul numarul unu al firmei Franke in Romania, cu show-room-uri in Timisoara, Arad, Oradea si Sibiu. Mai apoi in alte 5 orase mari din Romania si in Republica Moldova in 2008 avand cifra de afaceri de 5,4 mil de euro.

In 2009 a vandut afacerea catre liderul mondial in distributia de feronerie pentru mobila si cladiri Hafele GmbH din Germania, infiintand astfel subsidiara acesteia Hafele Romania.

Ovidiu este absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara.

Vezi toate videourile cu "Ovidiu Toader"