Noemi Karacsonyi

Noemi-Karacsonyi

Karácsonyi Noémi este directorul executiv al companiei SIMACEK Gardening în România, Bulgaria, Cehia și Slovacia. Ea s-a alăturat grupului SIMACEK Facility Management în anul 2010 în calitate de inginer peisagist.

SIMACEK Gardening este o companie dezvoltată economic, care oferă servicii de consultanță și proiectare de cea mai înaltă calitate, fie că acestea sunt destinate centrelor comerciale, spațiilor publice sau zonelor rezidențiale. Totodată compania este unic distribuitor al sistemelor de acoperiș verde DIADEM® în România și Bulgaria.

Doamna Karácsonyi Noémi este de asemenea membru fondator și vice-președinte al Asociației Constructorilor de Acoperișuri Verzi din România și Bulgaria, care este un forum al specialiștilor din domenii diferite, un spațiu al ideilor noi, al bunelor practici certificate și al siguranței. Asociația promovează standardele de calitate care pot garanta că fiecare acoperiș verde este astfel proiectat încât să dea valoare spațiului amenajat, în condiții de maximă siguranță.

Principalele sale preocupări sunt prospectarea pieței, introducerea soluțiilor de acoperișuri și pereți verzi în zona CEE, însă domeniul care o pasionează rămâne crearea și designul peisajelor durabile.

Înainte de a se alătura companiei SIMACEK Gardening, Karácsonyi Noémi a lucrat în toate domeniile peisagisticii: proiectare, amenajare și întreținere a spațiilor verzi, și a fost implicată în mai multe proiecte de amenajare și reabilitare a unor grădini istorice din România.

Vezi toate videourile cu "Noemi Karacsonyi"