Nicu Zegheanu

nicu-zegheanu

Trainer, consultant si speaker, Nicu are o experienta practica de peste 10 ani in domeniul resurselor umane, in special in partea de dezvoltare soft-skills training, consultanta manageriala si organizationala si executive coaching.

In 2008 a castigat premiul ‘Cea mai buna prezentare la Business-Edu, cu tema Tehnici de intervievare comportamentala, in conferinta de Resurse Umane. A participat in continuare ca speaker in evenimente de business, iar in 2013 s-a situat in top 10 cei mai populari speakeri din Romania in evenimentele Business Days.

Are in portofoliu peste 50 de companii nationale si multinationale in care a sustinut peste 300 programe de training si consultanta.

Domeniile in care s-a specializat ca trainer si consultant sunt: dezvoltarea sistemelor si proceselor organizationale, managementul performantei, vanzari si customer suport. Preocuparea pentru aceste domenii l-a facut ca in 2013 sa se licentieze in utilizarea metodei PRO CUSTOMER ®. Motivul acestei alegeri este ca a descoperit in PRO CUSTOMER o metoda actuala, autentica, care creste performanta sistemelor de vanzari si a interactiunii cu clientii. www.nicuzegheanu.ro

Vezi toate videourile cu "Nicu Zegheanu"