Mihaela Stroe

mihaela-stroe

Sociolog, speaker, autor si specialist in comunicare nonverbala. Sustine programe si cursuri in domeniul comunicarii nonverbale si este recunoscuta ca expert in profiling nonverbal, creand prima revista romaneasca online dedicata acestui domeniu, Nonverbal Magazine.

Mihaela este trainer si facilitator acreditat de compania Advanced People Strategies din UK pentru programe de Leadership and Management, recunoscute de Institute of Leadership and Management din UK. In plus, este consultant independent pentru instrumentele sociologice Human Synergistics de investigarea a culturii si climatului organizational.

A aparut la variate emisiuni de radio si televiziune. Este citata in presa si scrie numeroase articole in cotidiane, reviste de business si online dintre care mentionam: Business Standard, Evenimentul Zilei, Cotidianul, Business Magazin, Psychologies, Body, Mind & Spirit Magazine, Psihologia Azi, Business-edu.ro, Profesiionline.ro, HR-romania.ro, Ele.ro, Bloombiz.ro, Bizcampus.ro, Empower.ro, Managementsipsihologie.ro, etc.

Inainte de a deveni profiler nonverbal, Mihaela Liliana Stroe a fost corporate affairs, consultant in comunicare si brand marketing pentru branduri internationale din domeniul retail si fashion. Tocmai acest background corporatist o recomanda pentru proiectele legate de sporirea abilitatilor de comunicare, de prezentare si imagine personala (personal branding) ale oamenilor de afaceri si a celor din politica.

Din 2002 ea conduce propria companie, Acta Nonverbal, cunoscuta pe piata pentru serviciile de consultanta in comunicare si pentru trainingurile sustinute in domeniul comunicarii nonverbale. Acta Nonverbal ofera servicii precum: organizare evenimente, strategie PR & comunicare, media & marketing, comunicare corporate & brand, comunicare interna & externa, comunicare de criza, programe de CSR si nu in ultimul rand, traininguri pentru abilitati de PR & media, abilitati de comunicare verbala si nonverbala.

Mihaela este partner si in compania Business Coach, specializata in programe de dezvoltare organizationala si a resurselor umane. Business Coach ofera servicii de consultanta (coaching & mentoring, evaluarea resurselor umane, audit & cercetare a culturii organizationale), programe de dezvoltare profesionala si de customer service (open si in-house), programe de teambuilding, scoli de vara si programe customizate.

Activeaza in doua ONG-uri: International Women Association Bucuresti, care are ca scop organizarea unor evenimente de caritate si ajutorarea persoanelor sarace si cu handicap si Junior Chamber International Romania, unde detine functia de Presedinte National pe anul 2011.

Vezi toate videourile cu "Mihaela Stroe"