Marius Radu

Marius-Radu

Marius Radu are peste 8 ani de activitate in domeniul fondurilor nerambursabile din surse europene si nationale, din care 3 in finantare si 5 de consultanta, beneficiind de o experienta solida in managementul proiectelor derulate de IMM-uri si companii mari.

Marius coordoneaza in prezent Departamentul de Fonduri Europene din cadrul Diviziei Corporate Investment Banking si Private Banking a UniCredit Tiriac Bank, parte a UniCredit Group.

Departamentul de Fonduri Europene implementeaza, de asemenea, conventiile semnate la nivelul Bancii cu institutii nationale de garantare, precum: FNGCIMM, FGCR, EXIMBank, dar si internationale: Fondul European de Investitii (FEI) pentru instrumentul JEREMIE.

Alte tipuri de conventii gestionate la nivelul departamentului: Programul Kogalniceanu (prin care se acorda subventii de dobanda din fonduri nationale, sub regula “de minimis”) si conventiile semnate cu APIA pentru subventiile din agricultura si dezvoltare rurala.

Marius considera ca increderea este unul dintre elementele importante in managementul riscului si luarea deciziilor si ca reusita este rezultanta abilitatilor, parteneriatului, curajului si sansei.

Vezi toate videourile cu "Marius Radu"