Madi Rădulescu

madi

Madi Radulescu are 18 ani de experienta in consultanta si training, perioada in care a coordonat proiecte de evaluare, design si implementare de sisteme de management al performantei, a oferit consultanta in resurse umane, management strategic pentru companii precum Cefin Romania, Colliers Bulgaria si Serbia, UNDP Romania si Austria, Timken Romania, Holcim, Pirelli, Kraft Foods, Bancpost, BCR, Tarom, Romstal, Carrefour.
Intre 1998 si 2002 a fost trainer si director de consultanta in cadrul furnizorului de servicii de training CODECS, iar intre septembrie si aprilie 2006 a fost managing director al dezvoltatorului imobiliar Cefin Real Estate.
In 2002 a infiintat compania de consultanta de management MMM Consulting, unul dintre primii 15 jucatori in domeniu.
Madi Radulescu are un MBA la Warwick University Uk si a derulat proiecte in 9 piete europene
“Am inceput antreprenoriatul in 1993 cand, de cele mai multe ori, cand spuneai asta, insemna “buticar”. Din douazeci de ani de lucru in proiecte “de la zero” raman amintirile frumoase, si raman, mai ales, rezultatele”.
Motto personal: “Specia care supravietuieste nu este nici cea mai puternica, nici cea mai inteligenta. Este cea mai capabila sa se adapteze si sa se schimbe.” Charles Darwin

Vezi toate videourile cu "Madi Rădulescu"