Ionuț Breb

ionut_breb

Ionut Breb este trainer, consultant si speaker cu experienta in marketing, antreprenoriat si dezvoltare personala.

Studiile si certificarile formale obtinute in domeniul managementului si dreptului au fost dublate de permanenta experienta practica accumulata atat in propria afacere cat si in alte organizatii.

Primul job l-a obtinut la 13 ani datorita spiritului sau proactiv si abilitatilor de persuasiune. In timpul liceului a initiat si condus un magazin de telefoane mobile iar mai apoi a intrat in domeniul asigurarilor ca si broker.

Ultimii ani a fost implicat in proiecte nationale si internationale in domeniul consultantei in management, proiectelor de vanzari, start-up-urilor, cercetarilor de piata si atragere de investitori straini.

In prezent Ionut este CEO al Breb Consulting si consultant in cadrul companiei Solutii Avansate.

In rolul de speaker sustine prelegeri pe teme precum antreprenoriat, dezvoltare personala si motivare in cadrul cursurilor de Educatie Antreprenoriala pentru liceeni si expuneri pe tema Comportamentului Organizational in cadrul cursurilor Facultatii de Management Griffiths.

Este vocea din spatele cartii audio Afaceri de Familie si se afla in procesul scrierii propriilor carti pe subiecte precum dezvoltarea personala si profesionala, si vanzari.

Vezi toate videourile cu "Ionuț Breb"