Ioana Vartosu

descărcare (1)

Dr. Vartosu Ioana, medic, trainer si public speaker si-a gasit vocatia oferind suportul necesar si toate cunostiintele sale viitorilor si proaspetilor parinti in cadrul Asociatiei Scoala mamei Junior de aproape 10 ani, pe care a si fondat-o.

De-a lungul anilor, sub motto-ul „Fii mamica fara frica!” a dezvoltat o serie de programe pentru femeile insarcinate ( cursuri prenatale, de puericultura si postnatale, gimnastica aerobica si acvatica, consiliere psihologica, masaj), pentru copii mici ( gimnastica acvatica, masaj) si pentru parinti ( cursuri, consiliere psihologica).

Comunitatea creata intre timp de parintii care i-au trecut pragul se implica in diverse actiuni si campanii caritabile organizate prin asociatia care o reprezinta.

Pentru a veni in sprijinul viitorilor parinti cu informatii corecte despre cresterea si ingrijirea copilului a initiat si dezvoltat proiectul „Curs de puericultura”, care prin intermediul siteului ofera cursuri prenatale si de puericultura gratuit oricarui cuplu care asteapta un copil.

In prezent este moderatoarea unei emisiuni medicale „Tableta de sanatate” pentru TVR3 si TVR Timisoara, care in anul 2012 a primit premiul pentru cea mai buna emisiunea gen talk-show din Romania, in cadrul festivalului „Simfest”, fiind inovatoare prin interactivitatea cu publicul.

Peste 6.000 parinti informati si 2500 copiii, peste 20 campanii umanitare cu zeci de copii ajutati,peste 10 titluri de carti si materiale video stau in dreptul unei doctorite de suflet, Ioana Vartosu.

„Educating today for a better tomorow”- impreuna investim intr-o noua generatie, copiii nostri!

www.mamicafarafrica.ro | www.cursdepuericultura.ro | www.academiafemeilor.ro

Vezi toate videourile cu "Ioana Vartosu"