Hedi Hoka

hedi-hoka

Dr. Hedi Hoka este un practician si cercetator in domeniul psihologiei coaching-ului, precum si Board Executiv al unui Consiliu Director. In cadrul activitatii sale de coaching si de consultanta in psihologia afacerii, Hedi ofera servicii de coaching atat persoanelor fizice, cat si organizatiilor din diferite sectoare. Este un coach experimentat, specializat in comunicare, facilitare si promovarea dezvoltarii si cresterii clientilor sai. Foloseste o abordare bazata pe constientizare, introspectie si puncte forte pentru a ajuta clientii sa isi dezvolte capacitatea de a gandi dintr-o perspectiva mai larga, de a actiona mai eficient, de a acorda atentie calitatii vietii, de a atinge succesul dorit si de a deveni persoana pe care si-o doresc.

In calitate de profesionist independent in domeniul coaching-ului pentru business si pentru leadership, Hedi combina nevoia de introspectie personala cu nevoia de dezvoltare centrata pe obiective si actiune, astfel incat clientii sa adopte decizii mai clare care sa rezulte in actiuni eficiente. A lucrat ca si coach, trainer si facilitator cu angajatii unor organizatii, de la mari corporatii multinationale pana la firme mici, cabinete particulare si organizatii non-profit locale. Face parte din catedra de Psihologie Aplicata a Universitatii Babes-Bolyai, fiind implicata in programul Psihologia Muncii si Dezvoltare Organizationala, in cadrul caruia preda “Coaching bazat pe evidente”.

Hedi a prezentat si a publicat lucrari bazate pe date stiintifice la diverse reuniuni profesionale internationale in Romania, Olanda, Finlanda, Suedia, Cehia, Portugalia, Estonia, Ungaria, Bulgaria, Austria si Marea Britanie. In prezentarile si cursurile sale de formare, a pus accent pe integrarea cunostintelor neurostiintifice in urmatoarele domenii: dezvoltarea leadership-ului, formarea in domeniul managementului, managementul schimbarii, educatie, consultanta si coaching.

Hedi este, de asemenea, Directorul Executiv al actualului Consiliu Director al Fundatiei Bethania – un proiect de responsabilitate individuala sociala (ISR) ce vizeaza educatia copiilor.

In ceea ce priveste pregatirea profesionala si studiile, Hedi este psiholog licentiat in psihologia muncii / organizationala. In 2001, si-a luat doctoratul in psihologia muncii si organizationala la Universitatea Babes-Bolyai, facandu-si stagiul la VU Amsterdam in Olanda si la ELTE Budapesta.

Vezi toate videourile cu "Hedi Hoka"