Gabriel Radu

gabriel

Intotdeauna in cautare de provocari profesionale, Gabriel a lucrat in domenii diverse, incepand de la IT, vanzari si marketing pana la management de proiecte si training. S-a remarcat ca un bun manager de proiecte, reusind sa conduca cu succes mai multe echipe atat in tara cat si in strainatate si dovedind o abordare bine structurata.

Gabriel si-a inceput colaborarea cu TMI Romania in anul 2005 cand a fost implicat activ in coordonarea unui eveniment de amploare. Descoperind la TMI un mediu de lucru dinamic, impreuna cu oameni de calitate, Gabriel a continuat sa se implice in coordonarea si realizarea proiectelor TMI.

Incepand din 2007, Gabriel a lucrat cu clienti TMI pe tematici diverse, cum ar fi : managementul proiectelor, managementul schimbarii, managementul timpului, comunicare si relaţionare, relatii cu clientii, inovatie si gandire creativa, training şi facilitare.

Gabriel s-a dovedit un partner de încredere pentru clienţii TMI, cautand intotdeauna sa imbogateasca continutul cursurilor livrate si a solutiilor propuse cu informatii de actualitate si metode si tehnici validate de practica.

Fire dezinvolta, inovativa si entuziasta, Gabriel creeaza o atmosfera deschisa la cursuri si aduce valoare participantilor prin exemple practice si instrumente care pot fi folosite imediat.

Vezi toate videourile cu "Gabriel Radu"