Gabriel Manolache

manolache

A absolvit Facultatea de Automatizari si Calculatoare in cadrul Universitatii Tehnice „ Gheorghe Asachi’’ din Iasi, iar masterul l-a facut in cadrul Facultatii de Constructii de Masini.

A avut curajul sa lucreze inca din timpul facultatii, in domeniul telecomunicatiilor si al transmisiunilor de date, plecand de la ideea ca, dupa finalizarea acesteia, va avea mai multe sanse de angajare in domeniul ales. In 2001, a decis sa se implice in industria auto, iar contextul pietei l-a facut sa se indrepte catre marcile japoneze. In 2003 a fost deschis primul showroom Toyota la Iasi, in 2008 a fost inaugurat si Complexul Integrat Toyota Iasi, iar in 2012 singurul showroom din Romania dedicat masinilor hybrid.

Strategia companiei este aceea de a pune angajatii, clientii si furnizorii pe cele mai importante pozitii in ierarhia prioritatilor. Crede ca “investitia in publicitate devine egala cu zero in momentul in care nu ai grija de angajati, clienti si furnizori. In primul rand trebuie sa demonstrezi anumite lucruri si apoi sa le promovezi”. Pentru rezultatele obtinute si modul in care si-a gandit strategia de afaceri, a fost recompensat cu distinctii cum ar fi: Premiul Total Quality Management si Premiul Ichiban – Toyota Complete Customer Satisfaction, ambele decernate la Paris.

Vezi toate videourile cu "Gabriel Manolache"