Florin Stoleriu

florin-stoleriu

Florin este pasionat de vanzari si in general de relatiile constructive dintre companii si clientii acestora. Parcursul profesional inseamna mai mult de 15 ani de experienta in domeniul comercial in companii de top din Romania. A lucrat pe rand pentru Indesit Romania, Fabryo Corporation si peste 10 ani in industria berii pentru Bergenbier. A avut sansa sa intelega mecanismele vanzarilor atat pentru canalul de vanzari traditional, cat si pentru retailul modern.

Si-a completat experienta de om de vanzari si cu laturile fascinante ale marketingului si trade marketingului lucrand ca senior brand manager si Trade Marketing manager. Diversitatea a insemnat pentru Florin dezvoltare profesionala si personala. La inceputul anului 2012 a intrat in randul antreprenorilor demarand proiectul salesadvisor.ro. Ajuta companiile sa utilizeze metode si instrumente de lucru potrivite pentru a vinde mai mult si mai profitabil.

De asemenea, cred ca excelenta in vanzari este un parcurs si nu o stare in sine. Florin este convins ca oamenii buni fac lucrurile sa se intample, de aceea cred cu tarie in puterea unei forte de vanzari bine motivate, structurata corespunzator si disciplinata in procesul de vanzare.

Vezi toate videourile cu "Florin Stoleriu"