Elisabeta Moraru

elisabeta-moraru

In plan academic, Elisabeta a absolvit studiile Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, urmand apoi cursurile Masterului in Stiintele Comunicarii (FJSC) si ale Masterului de Constructie Politica si Management Electoral (SNSPA). In prezent finalizeaza un doctorat in sociologie, tema sa de doctorat vizeaza accesul la spatiul public si evolutia acestuia sub evolutia accesului la informatie.

De asemenea, a obtinut o diploma in Dezvoltarea unui Plan de Afaceri (Jewel & Esk Valley College, Edinburgh, Scotland, Business and Management Department) si a fost bursier Erasmus la Universitatea Complutence Madrid, Spania, Facultatea Stiintele Informarii si Comunicare de Masa, pe o perioada de 6 luni.

In plan profesional, Elisabeta a lucrat in domeniul PR-ului ca organizator de evenimente cultural-educationale si reporter (Asociatia Scoala Democratiei, Universitatea din Bucuresti, departamentul de Relatii Publice si Departamentul Relatii Internationale, Centrul Educatia 2000+, programul “Euroreporter” in cadrul unui program finantat de UE prin Asociatia Europeana de Formare in Jurnalism). Din anul 2001 a lucrat in implementarea de proiecte finantate din fonduri europene (in cadrul Institutului National de Administratie Publica, Ministerul Administratiei si Internelor, Politia de Frontiera Romana). Din 2005, Elisabeta este cadru didactic asociat al Facultatii de Jurnalism si Comunicare. In perioada 2007-2011 a fost Project Manager in cadrul Microsoft Romania pentru proiectul European Union Grants Adviser (EUGA), iar 2011-2012 a fost Business Partner Manager in cadrul Xerox Romania.

In domeniul cercetarii, Elisabeta a participat in cadrul unui proiect de cercetare finantat de Uniunea Europeana, FP6 –Prioritate 7, „Managementul Adecvat al Informatiilor in Europa” si a avut prezentari in cadrul Sesiunii Deschise de Comunicari Stiintifice ale FJSC (in 2003, tema “Procesul de Integrare Europeana – Romania si Polonia – in ziarele cotidiene”, avand la baza o cercetare realizata in Romania si Polonia, analiza de continut si analiza de chestionar, si 2007, tema “Marirea accesului la informatie (publica) versus scaderea participarii in spatiul public”).

Vezi toate videourile cu "Elisabeta Moraru"