Dragoș Popescu

dragos-popescu

Dragos Popescu si-a construit cariera de consultant si trainer pornind de la o solida experienta directa in business. A ocupat pozitii manageriale de varf, in particular in industria telecom (Sales Manager – Bel Pagette, Customer Service Manager – Vodafone, Operations / Country Manager – Motorola).

A fost si este implicat activ, in calitate de consultant, in proiecte de analiza si optimizare de business, atat in telecomunicatii, dar si in industria grea sau FMCG / logistica / distributie.

Sustine in mod curent sesiuni de training, cu precadere in domeniile: Vanzari si Negociere, Marketing, Finante, Bugete si Analiza Financiara, Business Management, Project Management. Cursurile sale sunt puternic interactive si sunt intotdeauna insotite de exempificari practice si instrumente concrete, dezvoltate si/sau dobandite de Dragos in experienta sa de business. O picatura (sau mai multe) de umor transforma, de fiecare data, cursurile sustinute de el in experiente placute si memorabile.

Detine un titlu MBA (Finance & Business Administration – Motorola Business University, 1999) si este absolvent a numeroase programe / cursuri de dezvoltare profesionala, atat in domenii de specialitate (Project Management, Marketing, Business Analysis, Finance) cat si de dezvoltare a abilitatilor de comunicare si pedagogice, sustinute de prestigiosi furnizori precum Business Foundation Institute, Holden, Achieve Global, etc

Vezi toate videourile cu "Dragoș Popescu"