Cristina Imre

Imre

Cristina Imre, medic de profesie, spirit antreprenorial de mic copil, si-a identificat vocatia si echilibrul in sectorul de training si coaching, facand astazi lucrurile care-i plac si o reprezinta cel mai mult, in cadrul companiei sale Platinum Development.Cristina activeaza ca si trainer, coach si public speaker in domeniile ce tin de comunicare, leadership, vanzari si dezvoltare personala, utilizand in toate acestea tehnici si metode de Programare Neuro-Lingvistica si Psiho-Cibernetica, avand o experienta practica de 11 ani in domeniul NLP-ului si fiind Master Trainer Certificat National si International din 2008.

In momentul de fata activitatea ei se desfasoara pe 3 paliere: dezvoltarea si livrarea de programe de training catre companii, personalizate pe nevoile identificate si adaptate in functie de profilul angajatilor; High-End Coaching, un program de coaching exclusivist si de elita; Public Speaking si moderare evenimente.

De asemenea, Cristina se afla in plina dezvoltare al unui proiect amplu pe 3 nivele in cadru Universitar, incuzand dezvoltarea de abilitati antreprenoriale, comunicare, leadership si oratorie. Proiectul include studenti, tutori si profesori.

Ca si nota personala, Cristina este o fire competitiva, pasionata de sport si promovand un stil de viata activ si sanatos. Totodata adora calatoriile si cunoasterea a cator mai multe culturi si tipologii de oameni, in acest sens a si locuit o perioada in America de Sud. Vorbitoare a 4 limbi, invata in prezent o a 5-a si si-a propus ca in urmatorii 3 ani sa vorbeasca fluent 7 limbi. O alta pasiune o reprezinta criminalistica si munca de profiler, inclinatie mostenita probabil din familie. Pe aceeasi linie se include studiul psihologiei riscului, in special a celor ce activeaza pe pietele financiare si joaca poker la nivel profesionist.“Exista similitudini clare intre profilul psihologic a celor 2 categorii si antreprenori”, spune Cristina.

Motto: “Design-ul excelentei in viata profesionala si personala.”

Vezi toate videourile cu "Cristina Imre"