Cristian Secoșan

'secosan

Cristian Secoşan, 46 de ani, al doilea român care şi-a găsit un loc în echipa de conducere a Petrom după Mariana Gheorghe, CEO al companiei, crede că România încă mai are ce să le ofere tinerilor care visează la o carieră de management, piaţa locală fiind plină de oportunităţi pentru cei care le vânează aşa cum trebuie.

Secoşan a preluat de la începu­tul lunii sep­tem­brie 2012 funcţia de mem­bru al di­­rec­­toratului Pe­trom, res­ponsabil pen­tru ac­ti­vi­ta­tea de gaze şi energie, du­pă ce a re­nunţat la poziţia de director ge­­neral al Sie­­mens Ro­mâ­nia, unul dint­re cei mai im­­por­tanţi fur­ni­zori locali de echi­pa­mente ener­ge­tice.

Inainte de asta Cristian Secosan a fost CEO la Siemens Romania.

Cristian Secosan are peste 20 ani de experienta in domeniul energetic, fiind Director General si membru în Consiliul de Administratie al E.ON Moldova, in perioada 2007-2009. De-a lungul timpul a lucrat ca inginer de cercetare si dezvoltare la UCM Resita, manager de proiect in cadrul ABB Romania, director de vanzari si director executiv la ABB Alstom Power.

Experienta lui alaturi de Siemens nu este singulara, ocupand funcţia de Director al Diviziei Power Generation/Power Transmission si Power Distribution (PG/PTD) in cadrul companiei timp de doi ani, in perioada 2005-2007.

Hobby-uri: fotbal, calatorii, lectura.

Vezi toate videourile cu "Cristian Secoșan"