Călin Biriș

biris-180x180

În 2005 a devenit student al Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor Cluj, moment important, pentru că în același an a devenit pentru prima dată membru într-un ONG.

Timp de 3 ani a studiat economia și marketingul, dar dincolo de acestea a cunoscut valoarea networkingului, a învățării prin practică, si a dezvoltării și planificării personale cu ajutorul AIESEC-ului. Tot în AIESEC si-a dezvoltat pasiunea pentru public speaking, antreprenoriat și leadership. A descoperit că îi place să-si împărtășeasca informațiile, gândurile și experiențele personale care pot aduce un plus de valoare în viețile celorlalți.

A absolvit și Masteratul în Publicitate la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj-Napoca, iar până în prezent are susținute peste 25 de prezentări pe tema publicității și marketingului online la diferite conferințe sau cu ocazia anumitor evenimente de profil.

În ianuarie 2007 a fost printre primii utilizatori Trilulilu, iar în toamna aceluiași an a avut șansa să dea o mână de ajutor ca Moderator al siteului. Atunci a învățat multe lucruri despre client service, usability, feedback și comunicare.

Din februarie 2009 a trecut în departamentul de Marketing la Trilulilu. Acest lucru i-a schimbat traiectoria în carieră, facandu-l sa descopere valoarea Marketingului Online și necesitatea lui în mediul de business actual. În octombrie 2012 a predat funcția de “Crocodil” de Marketing, iar in prezent este Marketing Manager la Zonga, Președinte al IAA Young Professionals Cluj și membru al grupului de business networking Șase Grade. De asemenea ofera consultanță și traininguri pe Marketing Online și Social Media.

Vezi toate videourile cu "Călin Biriș"