Bogdan Grosu

bogdan-grosu

Cu o pregatire universitara in domeniul ingineriei economice industriale si peste 8 ani de experienta in training, Bogdan Grosu a contribuit prin solutiile oferite la succesul companiilor care acorda o mare importanta relatiilor cu clientii. De asemenea Bogdan este un trainer foarte potrivit, prin experienta si stilul sau, pentru dezvoltarea unor abilitati de comunicare si prezentare.

In ultimii 7 ani, alaturi de echipa TMI Romania, Bogdan a avut roluri cheie in proiectele de dezvoltare si implementare a unor programe de training si consultanta pentru companii din domenii variate, de la telecomunicatii si asigurari pana la banking. Sustine peste 100 de zile de training si consultanta pe an, pe tematici ca: abilitatile de comunicare, prezentare si elemente de cultura organizationala sanatoasa. A construit programe integrate de consultanta si training pentru imbunatatirea interactiunilor cu clientii, in cadrul companiilor client, livrand solutii complete pentru evaluarea calitatii serviciilor oferite si pentru recunoasterea si recompensarea performantei.

A sustinut cursuri la peste 100 de companii, printre clientii pentru care a dezvoltat programe de training si consultanta numarandu-se: Accenture Services, Bosch, Ixia, JT International, Oracle Romania, Orange, Primaria Municipiului Bucuresti, Raiffeisen Bank, RCS&RDS, Romtelecom, Siveco, XEROX. Se remarca prin oferirea de solutii practice la provocarile intalnite de companii si de participanti.

Vezi toate videourile cu "Bogdan Grosu"