Augusta Romanța

augusta

Augusta are 16 ani de experienta manageriala si peste 12 ani de experienta în programe de pregatire profesionala continua. In anul 2000 intra in echipa Codecs, unde se afla si in prezent, în calitate de Partener Codecs.

A absolvit programele de Certificat Profesional in Management ( 2003), Diploma Profesionala in Management ( 2007) si programul de Master Of Business Administration MBA( 2010) la Open University Business School UK. Este de peste 10 ani, Tutor acreditat Open University Business School pentru programele: Oameni si Organizatii, Finante si Marketing, Viziune Integrata, Managementul Performantei si Schimbarii.

In 2012, Augusta s-a certificat ca Trainer Zig Ziglar România, adaugand noi competente pregatirii sale profesionale.

Experienta manageriala dobandita în domenii de interes precum cel financiar-bancar ( Unicredit Bank, ABN Amro, Alpha Bank), advertising ( ziarul ZIUA) sau consultanta si formare profesionala( CODECS) , îi confera Augustei viziunea integrata asupra unui business si in confera competente manageriale care îi permit abordarea unor programe de training, precum: Management si Leadership, Finante pentru non-finantisti, Costuri si Bugete, Centre de Profit, Vanzare si Negociere, Tehnici de prezentare si comunicare, Relatii cu clientii, Management de Proiect.

Crezul Augustei este acela ca dezvoltarea personala si profesionala a fiecaruia dintre noi, trebuie sa fie continua, daca ne dorim performanta si rezultate sustenabile în tot ceea ce facem.

“Sunt o persoană activă, preocupată de atingerea obiectivelor, orientată spre rezultat.

Sunt o fire sociabilă, asertivă, motivată de noi provocări în carieră.

Fiecare nou proiect este o oportunitate de dezvoltare personală și profesională. ”– Augusta ROMANȚA

Vezi toate videourile cu "Augusta Romanța"