Andy Szekely

andy-szekely

Contabil, jurnalist, organizator de evenimente, manager si antreprenor. A renuntat insa la toate acestea pentru a-i invata pe oamenii de afaceri sa prospere, iar acum este trainer, autor, coach şi public speaker, cu experienţă de peste 11 ani in training. A folosit extensiv uneltele LAB Profile pentru livrarea de traininguri de vânzări, persuasiune şi coaching. A publicat prima carte de programare neurolingvistica in Romania, “Calea Succesului” si a inregistrat 5 CD-uri audio educationale si 10 manuale de training.

Andy conduce grupul de firme AS şi este membru fondator al Fundaţiei Alpha Leadership prin care oferă servicii de training, coaching şi consultanţă pentru organizaţii şi întreprinzători. Este deasemenea implicat in proiectul Boot Camp pentru dezvoltare personala si profesionala pentru adulti.

Ca NLP Master Practitioner şi Trainer cu dublă formare (2003 şi 2006), Andy susţine programe pentru dezvoltarea personală şi profesională, sub formă de seminarii deschise sau training pentru companii.

Vezi toate videourile cu "Andy Szekely"