Andrei Postoacă

andrei-postoaca

Andrei este fondator si Director General Executiv al companiei Clintelica – prima companie ce a dezvoltat si brevetat o aplicatie CRM care ofera companiilor oportunitatea de a beneficia din plin de reteaua de cunostinte a tuturor angajatilor.

Companiile au in prezent o baza de date inca neexplorata de mii de potentiali clienti proveniti prin intermediul retelelor sociale ale angajatilor. Clintelica reuseste sa aduca in prim plan tot acest univers inca neexplorat al retelelor sociale.

Inainte de infiintarea companiei Clintelica, Andrei a fost fondatorul companiilor IMRI si IIS, doua companii ce au fost vandute catre Ipsos care ulterior s-au transformat in Ipsos Suedia si entitatea globala de online in cadru Ipsos. (Ipsos Interactive Services).

Ca fondator IIS, Andrei a reusit sa dezvolte compania de la una de start-up in anul 2000 la o organizatie globala cu sucursale in 7 tari si 800 angajati in 5 ani.

Este de asemenea autorul singurei carti din domeniul cercetarii on-line, ”The Anonymous Elect” si presedintele Consiliului de Administratie al Camerei de Comert Suedia-Romania, insa cel mai important, este tatal a doi copii.

Vezi toate videourile cu "Andrei Postoacă"