Amalia Sterescu

amalia-sterescu

Executiv cu experienta in industria de IT &C/Outsourcing . In cei 14 ani de experienta manageriala, Amalia a strabatut constant ierarhii verticale, a format echipe de suport clienti – de succes si a crescut pepiniere de leaderi care astazi se regasesc in pozitii importante de leadership in Romania.

In ultimii 8 ani, s-a specializat pe managementul global al operatiunilor de suport, pe managementul la distanta al echipelor de o mare diversitate culturala, pe implementarea unor procese globale menite sa eficientizeze, sa standardizeze si sa automatizeze procesul de suport al clientilor indiferent de natura legislativa locala sau comportamentul specific local. Amalia Sterescu este consultant pe start-up Shared Service Centers in Romania si managementul talentelor in industria Outsourcing.

Este membra a Asociatiei Business Service Leaders Romania si colaboreaza cu European Professional Women Network Romania.
Ca voluntar a initiat programul “Introducere in Leadership”, desfasurat pentru elevii de liceu si se implica in procesul de mentoring al studentilor membri AIESEC.

Vezi toate videourile cu "Amalia Sterescu"