Adrian Florea

adrian-florea

Adrian este fondatorul companiei Trend Consult si detine in prezent functia de Managing Partner. Absolvent al Facultatii de Relatii Economice Internationale, Adrian si-a inceput cariera in vanzari in 1993, in domeniul bunurilor de larg consum.

Din 1998 si pana in 2003 a lucrat pentru Reuters Romania, ca Sales Manager. In aceasta pozitie a cunoscut indeaproape piata bancara din Romania, principala categorie de clienti reprezentand-o departamentele de Trezorerie ale bancilor din Romania si Moldova.

In ultimii zece ani a dezvoltat si sustinut traininguri de vanzari si dezvoltare personala, atat pentru companii multinationale cat si pentru firme romanesti.

Incepand cu 2002 Adrian detine certificare internationala ca trainer in domeniul vanzarilor si negocierii, fiind licentiat SPIN® de catre Huthwaite International (UK), si din 2004 in domeniul invatarii experientiale prin licentele Eagle’s Flight (Canada).

Alaturi de Trend Consult, Adrian a dezvoltat programe de training si consultanta pentru clienti precum A&D Pharma, BCR, BRD, Crowne Plaza, Farmexim, Hafele, Holcim, Honeywell, Inform Lycos, Microsoft, , Orange Romania, Pepsi, Philips Romania, Rigips Romania, Siveco, Softwin, TechTeam, Unicredit, Vodafone Romania, Volvo, Wizrom.

Vezi toate videourile cu "Adrian Florea"