Adrian Cioroianu

Adrian-Cioroianu-180x180

Adrian Cioroianu deţine funcţia de Business Development Manager în cadrul Intel Corporation. Este responsibl pentru dezvoltarea şi menţinerea relaţiilor cu reprezentanţii administraţiei publice şi cu cei ai industriei IT din România şi Bulgaria. De asemenea, printre responsabilităţile sale se numără dezvoltarea şi implementarea unor programe regionale şi naţionale pentru a creşte rata de penetrare a PC-urilor şi dezvoltarea mediului educaţional, precum şi susţinerea întreprinderilor mici şi mijlocii şi a sistemului de învăţământ prin investiţii în tehnologie.

Adrian Cioroianu a fost numit Business Development Manager al Intel Corporation în mai 2011. Înainte de a se alătura Intel Corporation, Adrian a deţinut mai multe funcţii în industria IT&C ( Sony Ericsson, Orange ) în domeniul vânzărilor şi managementului in ultimii 10 ani.

Adrian Cioroianu s-a născut în 1980. Şi-a obţinut licenţa în marketing la Academia de Ştiinţe Economice în 2003. În 2005 a obţinut un master în administrarea afacerilor.

Adrian Cioroianu a devenit partener Miller Heiman si a decis sa faca parte din echipa de top a consultantilor internationali experimentati Miller Heiman. Ofera consultanta profesionala in vanzari si sustine traininguri de vanzari b2b in medii de vanzari complexe, optimizand si dezvoltand strategii si procese de vanzari. Adrian este cel de al 18-lea consultant care reprezinta Miller Heiman in Europa.

Vezi toate videourile cu "Adrian Cioroianu"