[restrict paid=true][/restrict]

Tehnologia in optimizarea si eficientizarea afacerilor

Cum ne ajuta tehnologia moderna in gestionarea si reducerea costurilor in managementul afacerii tale?

Este un workshop care face parte din seria de workshopuri speciale dedicate profesionistilor si specialistilor si care se caracterizeaza prin faptul ca au un continut mai tehnic si sunt focusate pe schimb de experienta intre participanti.

Aceste workshopuri sunt concentra in jurul unor studii de caz si exemple de buna practica din partea unor specialisti care au experienta practica vasta.

Acest workshop va fi focusat pe ideea de optimizare proceselor si eficientizarea afacerilor. Vor fi prezentate 5 studii de caz interesante. Cateva dintre ele vor fi . . .

Acest video este disponibil doar pentru vizitatorii care au cont PLUS sau PREMIUM. Pentru a-ti crea si tu un astfel de cont te invitam sa accesezi pagina de ÎNREGISTRARE. Daca ai cont logheaza-te AICI.

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 
 
 

Despre Business Days

Business Days este o platforma de networking dedicata antreprenorilor si managerilor din Romania al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.

Business Days TV

Prin intermediul Business Days TV, dorim sa extindem platforma Business Days si catre mediul online oferindu- va acces la inregistrarile din cadrul conferintelor, workshop-urilor, emisiuni, reportaje si materiale video cu care sa completam caracterul educativ al evenimentelor Business Days.

Urmatorul Eveniment

CEE Entrepreneurship Summit 2016
19-20 octombrie 2016

Locația:
Hotel Pullman si World Trade Center Bucuresti

Ramai conectat