[restrict paid=true][/restrict]

Tehnici esențiale de comunicare

Comunicarea este esentiala in orice relatie, fie ea profesionala, fie ea personala. Patru specialiste in comunicare ne vor prezenta sfaturi si modalitati prin care putem sa ne imbunatatim comunicarea din patru laturi distincte: cum sa interpretam limbajul non-verbal pentru a intelege realitatea din spatele microgesturilor (mai ales cand acestea nu concorda cu mesajul verbal), cum sa avem o convorbire telefonica eficienta si mai ales cum sa interpretam anumite nuante ale vocii interlocuitorului  (pentru a intelege de fapt ce se ascunde in spatele mesajului vocal), cum sa facem fata situatiilor tensionante (cum sa gestionam eficient starile conflictuale) si cum sa . . .

Acest video este disponibil doar pentru vizitatorii care au cont PLUS sau PREMIUM. Pentru a-ti crea si tu un astfel de cont te invitam sa accesezi pagina de ÎNREGISTRARE. Daca ai cont logheaza-te AICI.

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 
 
 

Despre Business Days

Business Days este o platforma de networking dedicata antreprenorilor si managerilor din Romania al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.

Business Days TV

Prin intermediul Business Days TV, dorim sa extindem platforma Business Days si catre mediul online oferindu- va acces la inregistrarile din cadrul conferintelor, workshop-urilor, emisiuni, reportaje si materiale video cu care sa completam caracterul educativ al evenimentelor Business Days.

Urmatorul Eveniment

CEE Entrepreneurship Summit 2016
19-20 octombrie 2016

Locația:
Hotel Pullman si World Trade Center Bucuresti

Ramai conectat