[restrict paid=true][/restrict]

Tehnici esențiale de business networking în mediul online și în mediul real

Ce ar trebui sa faca un om care nu ar mai vrea sa lucreze pentru altii si ar dori sa lucreze pentru el sau ... sa aiba pe altii care sa lucreze pentru el?

Ce inseamna cu adevarat networkingul si de ce este atat de important pentru orice arie a vietii, dar in special, in consolidarea si dezvoltarea unei afaceri?

Care sunt cele mai recomandate tehnici de business networking in mediul online si in mediul real si cum le poti aplica efectiv in afacerea ta . . .

Acest video este disponibil doar pentru vizitatorii care au cont PLUS sau PREMIUM. Pentru a-ti crea si tu un astfel de cont te invitam sa accesezi pagina de ÎNREGISTRARE. Daca ai cont logheaza-te AICI.

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 
 
 

Despre Business Days

Business Days este o platforma de networking dedicata antreprenorilor si managerilor din Romania al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.

Business Days TV

Prin intermediul Business Days TV, dorim sa extindem platforma Business Days si catre mediul online oferindu- va acces la inregistrarile din cadrul conferintelor, workshop-urilor, emisiuni, reportaje si materiale video cu care sa completam caracterul educativ al evenimentelor Business Days.

Urmatorul Eveniment

CEE Entrepreneurship Summit 2016
19-20 octombrie 2016

Locația:
Hotel Pullman si World Trade Center Bucuresti

Ramai conectat