[restrict paid=true][/restrict]

Succesul și arta conexiunilor de business

Business Networking: in vremurile pe care le traversam, capacitatea noastra de a relationa si mai ales de a genera oportunitati de afaceri prin reteaua noastra de contacte devine vitala pentru a avea success in afaceri. Astazi, mai mult ca niciodata, sintagma “Nu conteaza ce stii, conteaza pe cine cunosti” este mai adevarata ca niciodata. La acest workshop, il avem invitat pe unul dintre directorii internationali ai celei mai mari retele profesioniste de business networking, care vine sa va invete cele mai utile tehnici de a face networking in cele mai inedite situatii: in lift, in sali de asteptare, la evenimente . . .

Acest video este disponibil doar pentru vizitatorii care au cont PLUS sau PREMIUM. Pentru a-ti crea si tu un astfel de cont te invitam sa accesezi pagina de ÎNREGISTRARE. Daca ai cont logheaza-te AICI.

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 
 
 

Despre Business Days

Business Days este o platforma de networking dedicata antreprenorilor si managerilor din Romania al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.

Business Days TV

Prin intermediul Business Days TV, dorim sa extindem platforma Business Days si catre mediul online oferindu- va acces la inregistrarile din cadrul conferintelor, workshop-urilor, emisiuni, reportaje si materiale video cu care sa completam caracterul educativ al evenimentelor Business Days.

Urmatorul Eveniment

CEE Entrepreneurship Summit 2016
19-20 octombrie 2016

Locația:
Hotel Pullman si World Trade Center Bucuresti

Ramai conectat