[restrict paid=true][/restrict]

Strategii de comunicare și marketing în era Online

Incet-incet, mediul online pune din ce in ce mai mult stapanire pe bugetele de marketing si de comunicare ale companiilor. Devine vital ca specialistii de marketing si factorii de decizie sa inteleaga trendurile si noutatile oferite de mediul online in ceea ce priveste posibilitatile de promovare si comunicare. Social media este folosit din ce in ce mai des pentru promovarea oportunitatilor de angajare si in procesele de recrutare. Similar, social media devine un canal preferat in generarea diverselor sondaje si studii, datorita vitezei de reactie rapide si a posibilitatilor complexe de analiza oferite. Va recomandam sa participati la acest . . .

Acest video este disponibil doar pentru vizitatorii care au cont PLUS sau PREMIUM. Pentru a-ti crea si tu un astfel de cont te invitam sa accesezi pagina de ÎNREGISTRARE. Daca ai cont logheaza-te AICI.

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 
 
 

Despre Business Days

Business Days este o platforma de networking dedicata antreprenorilor si managerilor din Romania al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.

Business Days TV

Prin intermediul Business Days TV, dorim sa extindem platforma Business Days si catre mediul online oferindu- va acces la inregistrarile din cadrul conferintelor, workshop-urilor, emisiuni, reportaje si materiale video cu care sa completam caracterul educativ al evenimentelor Business Days.

Urmatorul Eveniment

CEE Entrepreneurship Summit 2016
19-20 octombrie 2016

Locația:
Hotel Pullman si World Trade Center Bucuresti

Ramai conectat