România are talent!

Cum este vazut antreprenoriatul si antreprenorii din Romania de catre Mru Patel, fondator și CEO al EPIS, Shakti Holistic International și al fondului EPSG, cu peste 20 de ani de experiență alături de diverse companii solide, eficiente și stabile pe piața internatională, companii ca : IBM, Sun Microsystems(Oracle) sau Siemens?

Ce sfaturi si recomandari ofera Mru tinerilor si antreprenorilor din Romania? Cum puteti beneficia gratuit de un SmartER Goals si primele 60 de pagini din ultima carte, Go2 Success? Urmariti-l si veti afla!

 

 

1 Comment

  1. Catalin spune:

    Foarte inspirant,felicitari!

Leave a Comment

 
 
 

Despre Business Days

Business Days este o platforma de networking dedicata antreprenorilor si managerilor din Romania al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.

Business Days TV

Prin intermediul Business Days TV, dorim sa extindem platforma Business Days si catre mediul online oferindu- va acces la inregistrarile din cadrul conferintelor, workshop-urilor, emisiuni, reportaje si materiale video cu care sa completam caracterul educativ al evenimentelor Business Days.

Urmatorul Eveniment

CEE Entrepreneurship Summit 2016
19-20 octombrie 2016

Locația:
Hotel Pullman si World Trade Center Bucuresti

Ramai conectat