[restrict paid=true][/restrict]

Proiecte antreprenoriale. Soluții alternative de finanțare a proiectelor. Managementul riscului financiar

Workshopul dedicat proiectelor antreprenoriale va aborda acest subiect din cateva perspective interesante si utile pentru orice antreprenor sau manager aflat in situatia de a coordona proiecte. Primul aspect este cel al surselor alternative de finantare a proiectelor, unde se va aborda si componenta fondurilor nerambursabile, mai ales din perspectiva a ceea ce nu sunt (mituri). Se va discuta despre diverse campanii de suport si sustinere sustinute de mari corporatii pentru antreprenori si proiecte din diverse industrii. Se va aborda subiectul destul de spinos al managementului riscului financiar, o problema atat de des intalnita la proiecte gresit planificate si defectuos . . .

Acest video este disponibil doar pentru vizitatorii care au cont PLUS sau PREMIUM. Pentru a-ti crea si tu un astfel de cont te invitam sa accesezi pagina de ÎNREGISTRARE. Daca ai cont logheaza-te AICI.

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 
 
 

Despre Business Days

Business Days este o platforma de networking dedicata antreprenorilor si managerilor din Romania al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.

Business Days TV

Prin intermediul Business Days TV, dorim sa extindem platforma Business Days si catre mediul online oferindu- va acces la inregistrarile din cadrul conferintelor, workshop-urilor, emisiuni, reportaje si materiale video cu care sa completam caracterul educativ al evenimentelor Business Days.

Urmatorul Eveniment

CEE Entrepreneurship Summit 2016
19-20 octombrie 2016

Locația:
Hotel Pullman si World Trade Center Bucuresti

Ramai conectat