[restrict paid=true][/restrict]

Planul de continuitate a afacerii

Planul de continuitate al unei afaceri implica si .... managementul riscurilor. Un termen de care ne ferim cu totii, pentru ca spiritul nostru latin este cladit in jurul perceptiei ca noua nu ni se poate intampla nimic rau. Cu toate astea riscurile exista si ele sunt o realitate in orice proiect si afacere. Este suficient sa privim in jur la tragediile care se intampla intr-o situatie de criza si sa ne dam seama ca noi nu avem o cultura de management de risc. In tarile dezvoltate si mai ales in companiile de succes la nivel global exista departamente . . .

Acest video este disponibil doar pentru vizitatorii care au cont PLUS sau PREMIUM. Pentru a-ti crea si tu un astfel de cont te invitam sa accesezi pagina de ÎNREGISTRARE. Daca ai cont logheaza-te AICI.

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 
 
 

Despre Business Days

Business Days este o platforma de networking dedicata antreprenorilor si managerilor din Romania al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.

Business Days TV

Prin intermediul Business Days TV, dorim sa extindem platforma Business Days si catre mediul online oferindu- va acces la inregistrarile din cadrul conferintelor, workshop-urilor, emisiuni, reportaje si materiale video cu care sa completam caracterul educativ al evenimentelor Business Days.

Urmatorul Eveniment

CEE Entrepreneurship Summit 2016
19-20 octombrie 2016

Locația:
Hotel Pullman si World Trade Center Bucuresti

Ramai conectat