[restrict paid=true][/restrict]

Motivarea forței de vânzări. Cum devine leaderul un catalizator al motivației echipei de vânzari?

Motivarea fortei de vanzari este unul dintre cele mai importante ingredinte pentru a avea o echipa eficienta si dedicata si este o adevarata provocare, intrucat este direct influentata de personalitatea vanzatorilor, de mediul extrem de schimbator, de presiunile puse de concurenta si de alti factori - fie ei din mediul extern, fie din mediul intern.  Poate fi directorul de vanzari un leader si in acelasi timp un catalizator motivational pentru echipa de vanzari? La aceasta intrebare vor raspunde speakerii acestui workshop, care se anunta inca de acum unul foarte interesant si extrem de pragmatic . . .

Acest video este disponibil doar pentru vizitatorii care au cont PLUS sau PREMIUM. Pentru a-ti crea si tu un astfel de cont te invitam sa accesezi pagina de ÎNREGISTRARE. Daca ai cont logheaza-te AICI.

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 
 
 

Despre Business Days

Business Days este o platforma de networking dedicata antreprenorilor si managerilor din Romania al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.

Business Days TV

Prin intermediul Business Days TV, dorim sa extindem platforma Business Days si catre mediul online oferindu- va acces la inregistrarile din cadrul conferintelor, workshop-urilor, emisiuni, reportaje si materiale video cu care sa completam caracterul educativ al evenimentelor Business Days.

Urmatorul Eveniment

CEE Entrepreneurship Summit 2016
19-20 octombrie 2016

Locația:
Hotel Pullman si World Trade Center Bucuresti

Ramai conectat