[restrict paid=true][/restrict]

Managementul financiar al afacerii. Tehnici de optimizare a costurilor

Sorin Gavanescu este directorul general al IT Six Global Services, un furnizor de servicii de outsourcing IT şi dezvoltator de software din Craiova, cu afaceri de 2 mil. euro şi peste 100 de angajaţi. El este şi membru în Consiliul Director al Asociaţiei patronale a industriei de soft şi servicii (ANIS).

Initiator al unor proiecte de succes in domeniul afacerilor online (www.kestionare.ro, www.salesjobs.ro), Eusebiu Burcas este constant preocupat de “dezvoltarea echipelor de marketing si vanzari din companiile romanesti“ dezvolta si livreaza programe de training de negocieri, vanzari consultative, marketing strategic . . .

Acest video este disponibil doar pentru vizitatorii care au cont PLUS sau PREMIUM. Pentru a-ti crea si tu un astfel de cont te invitam sa accesezi pagina de ÎNREGISTRARE. Daca ai cont logheaza-te AICI.

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 
 
 

Despre Business Days

Business Days este o platforma de networking dedicata antreprenorilor si managerilor din Romania al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.

Business Days TV

Prin intermediul Business Days TV, dorim sa extindem platforma Business Days si catre mediul online oferindu- va acces la inregistrarile din cadrul conferintelor, workshop-urilor, emisiuni, reportaje si materiale video cu care sa completam caracterul educativ al evenimentelor Business Days.

Urmatorul Eveniment

CEE Entrepreneurship Summit 2016
19-20 octombrie 2016

Locația:
Hotel Pullman si World Trade Center Bucuresti

Ramai conectat