[restrict paid=true][/restrict]

Leadershipul și managementul eficient al echipelor

Octavian Pantis, este managing director al firmei TMI Training & Consulting (www.tmi.ro), companie pe care o conduce din 1999, cand a deschis in Romania biroul companiei internationale de training si consultanta TMI. A castigat premiile “Trainer of the Year” in 2010 si “Best Speaker” la Conferinta Training 2007. Octavian este membru al Professional Speakers Association for Europe.

Dan Berinde, Regional Director for Eastern Europe,  LIM, isi propune sa sprijine formarea de Team Coachi in companiile ce opereaza in Romania, proiect ce se numeste, din aces an, LIM Eastern Europe.

Adrian Florea, este . . .

Acest video este disponibil doar pentru vizitatorii care au cont PLUS sau PREMIUM. Pentru a-ti crea si tu un astfel de cont te invitam sa accesezi pagina de ÎNREGISTRARE. Daca ai cont logheaza-te AICI.

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 
 
 

Despre Business Days

Business Days este o platforma de networking dedicata antreprenorilor si managerilor din Romania al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.

Business Days TV

Prin intermediul Business Days TV, dorim sa extindem platforma Business Days si catre mediul online oferindu- va acces la inregistrarile din cadrul conferintelor, workshop-urilor, emisiuni, reportaje si materiale video cu care sa completam caracterul educativ al evenimentelor Business Days.

Urmatorul Eveniment

CEE Entrepreneurship Summit 2016
19-20 octombrie 2016

Locația:
Hotel Pullman si World Trade Center Bucuresti

Ramai conectat