Indicatorii de performanță și importanța lor în luarea deciziilor de afaceri
Vorbitori: , , ,

Indicatorii de performanță și importanța lor în luarea deciziilor de afaceri

In general, performanta este asociata cu doua procese cheie: managementul performantei si masurarea acesteia. Managementul performantei este procesul autocuprinzator care trateaza subiectul performantei si reflecta legatura dintre entitate si performanta, incluzand procese ca definitia strategiei, realizarea strategiei, procesul de training si masurarea performantei. Masurarea performantei apare ca un subproces al managementului performantei, care se concentreaza in principal pe identificarea, urmarirea si comunicarea rezultatelor performantei prin utilizarea indicatorilor de performanta.

Acest workshop este dedicat modului in care luam deciziile in companie in baza evolutiei acestor indicatori de performanta. Cum definim care sunt indicatorii de performanta, cum le masuram si cel mai . . .

Acest video este disponibil doar pentru vizitatorii care au cont PLUS sau PREMIUM. Pentru a-ti crea si tu un astfel de cont te invitam sa accesezi pagina de ÎNREGISTRARE. Daca ai cont logheaza-te AICI.

 

Niciun comentariu

Poti fi primul care lasa un comentariu.

Lasa un comentariu