[restrict paid=true][/restrict]

Folosirea fondurilor nerambursabile în dezvoltarea afacerii tale. Mit și realitate

Un subiect fierbinte, in vremuri in care companiile au acces destul de limitat la finantarea planurilor de investitii si de dezvoltare. Apare inerent intrebarea cum pot folosi fondurile nerambursabile in dezvoltarea afacerii mele?

La acest workshop cativa specialisti si practicieni in accesarea si utilizarea fondurilor europene vor incerca sa raspunda la unele dintre urmatoarele  intrebari:

- ce sunt fondurile nerambursabile si cui se adreseasa? cine poate accesa fondurile nerambursabile si cine nu?
- la ce se pot folosi fondurile nerambursabile? ce activitati se pot finanta si ce activitati nu?
- mitul banilor gratis…care sunt costurile atragerii de fonduri nerambursabile in compania ta . . .

Acest video este disponibil doar pentru vizitatorii care au cont PLUS sau PREMIUM. Pentru a-ti crea si tu un astfel de cont te invitam sa accesezi pagina de ÎNREGISTRARE. Daca ai cont logheaza-te AICI.

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 
 
 

Despre Business Days

Business Days este o platforma de networking dedicata antreprenorilor si managerilor din Romania al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.

Business Days TV

Prin intermediul Business Days TV, dorim sa extindem platforma Business Days si catre mediul online oferindu- va acces la inregistrarile din cadrul conferintelor, workshop-urilor, emisiuni, reportaje si materiale video cu care sa completam caracterul educativ al evenimentelor Business Days.

Urmatorul Eveniment

CEE Entrepreneurship Summit 2016
19-20 octombrie 2016

Locația:
Hotel Pullman si World Trade Center Bucuresti

Ramai conectat