Echilibru, Dezechilibru, Emotii – Sesiune Speciala

Sesiune Speciala

Afla de la Catrinel Zaharia – de profesie economist, a absolvit un program MBA oferit de Case Western Reserve University cu specializare in managementul strategic, cu o experienta de 8 ani ca director de sucursala bancara in cadrul Unicredit Tiriac Bank si Banca IntesaSanpaolo, cum putem ajunge la echilibru si ce principii ar trebui respectate pentru a fi in armonie cu noi insine,  in sesiunea speciala 3 in cadrul Iasi Business Days 2016.

Vezi si alte prezentari interesante de la evenimentele Business Days. Aboneaza-te la canalul youtube: https://www.youtube.com/user/businessdaysro !
Prezentarea face parte din programul evenimentului Iasi Business Days 2016.

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 
 
 

Despre Business Days

Business Days este o platforma de networking dedicata antreprenorilor si managerilor din Romania al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.

Business Days TV

Prin intermediul Business Days TV, dorim sa extindem platforma Business Days si catre mediul online oferindu- va acces la inregistrarile din cadrul conferintelor, workshop-urilor, emisiuni, reportaje si materiale video cu care sa completam caracterul educativ al evenimentelor Business Days.

Urmatorul Eveniment

CEE Entrepreneurship Summit 2016
19-20 octombrie 2016

Locația:
Hotel Pullman si World Trade Center Bucuresti

Ramai conectat