[restrict paid=true][/restrict]

Cum să planifici o campanie eficientă de publicitate

Acum, in vremurile pe care le traversam, modul eficient in care cheltuim banii de publicitate si modul in care ne setam campaniile de marketing pot face diferenta intre esec si success. Daca stam si analizam cu atentie modul in care companiile isi gestioneaza bugetele de marketing, ne dam seama ca nu o fac in cel mai eficient mod cu putinta si ca multe din campanii sunt sortite esecului inca din prima zi (pentru ca mijloacele de promovare nu sunt adaptate publicului tinta sau nu au in spate mecanisme transparente si eficiente de masurare ale rezultatelor si mai ales al impactului . . .

Acest video este disponibil doar pentru vizitatorii care au cont PLUS sau PREMIUM. Pentru a-ti crea si tu un astfel de cont te invitam sa accesezi pagina de ÎNREGISTRARE. Daca ai cont logheaza-te AICI.

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 
 
 

Despre Business Days

Business Days este o platforma de networking dedicata antreprenorilor si managerilor din Romania al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.

Business Days TV

Prin intermediul Business Days TV, dorim sa extindem platforma Business Days si catre mediul online oferindu- va acces la inregistrarile din cadrul conferintelor, workshop-urilor, emisiuni, reportaje si materiale video cu care sa completam caracterul educativ al evenimentelor Business Days.

Urmatorul Eveniment

CEE Entrepreneurship Summit 2016
19-20 octombrie 2016

Locația:
Hotel Pullman si World Trade Center Bucuresti

Ramai conectat