[restrict paid=true][/restrict]

Cele 3 decizii radicale pentru succes în carieră

Sunt momente in viata in care esti pus in fata unor decizii de care poate depinde viitorul tau. Unul dintre cei mai apreciati traineri si speakeri motivationali, Andy Szekely, va aborda o tema de actualitate, legata de 3 decizii radicale pe care e indicat sa le luam cu grija pentru a avea succes in cariera de manager sau in drumul spre succes ca si antreprenor . . .

Acest video este disponibil doar pentru vizitatorii care au cont PLUS sau PREMIUM. Pentru a-ti crea si tu un astfel de cont te invitam sa accesezi pagina de ÎNREGISTRARE. Daca ai cont logheaza-te AICI.

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 
 
 

Despre Business Days

Business Days este o platforma de networking dedicata antreprenorilor si managerilor din Romania al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.

Business Days TV

Prin intermediul Business Days TV, dorim sa extindem platforma Business Days si catre mediul online oferindu- va acces la inregistrarile din cadrul conferintelor, workshop-urilor, emisiuni, reportaje si materiale video cu care sa completam caracterul educativ al evenimentelor Business Days.

Urmatorul Eveniment

CEE Entrepreneurship Summit 2016
19-20 octombrie 2016

Locația:
Hotel Pullman si World Trade Center Bucuresti

Ramai conectat