[restrict paid=true][/restrict]

Business Networking și importanța relațiilor pentru succesul unei afaceri

Business Networking este cu si despre oameni in primul rand. Omul este elementul central si esential in orice proces de business networking. Business Networking sau arta de a genera si fructifica oportunitati in urma relatiilor interumane, este poate cel mai simplu mod, de a transmite idei, de a afla informatii, de a cunoaste noi oameni, de a identifica noi oportunitati, de a intelege trenduri si tendinte in lumea de afaceri, in anumite industrii si cel mai important de a construi relatii bazate pe incredere.

Ce poti afla la acest workshop alaturi de unul dintre cei mai apreciati speakeri si traineri . . .

Acest video este disponibil doar pentru vizitatorii care au cont PLUS sau PREMIUM. Pentru a-ti crea si tu un astfel de cont te invitam sa accesezi pagina de ÎNREGISTRARE. Daca ai cont logheaza-te AICI.

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 
 
 

Despre Business Days

Business Days este o platforma de networking dedicata antreprenorilor si managerilor din Romania al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.

Business Days TV

Prin intermediul Business Days TV, dorim sa extindem platforma Business Days si catre mediul online oferindu- va acces la inregistrarile din cadrul conferintelor, workshop-urilor, emisiuni, reportaje si materiale video cu care sa completam caracterul educativ al evenimentelor Business Days.

Urmatorul Eveniment

CEE Entrepreneurship Summit 2016
19-20 octombrie 2016

Locația:
Hotel Pullman si World Trade Center Bucuresti

Ramai conectat