[restrict paid=true][/restrict]

Branding și poziționare

Ce este brandingul si care este beneficiul pe care il aduce antreprenorilor si managerilor?

Speakerii workshop-ului de BRANDING si POZITIONARE discuta despre ceea ce inseamna branding in viziunea lor si care sunt beneficiile branding-ului pentru manageri si antreprenori.

Workshop-ul  se adreseaza specialistilor in branding, managerilor de marketing, specialistilor de PR si comunicare, managerilor din diviziile comerciale, specialistilor de marketing si pozitionare, antreprenorilor si top managerilor.

Scopul Workshop-urilor este de a dezvolta abilitatile necesare perioadei dificile pe care o traverseaza economia mondiala, tinand cont de noua paradigma din lumea de business alaturi de cei mai buni traineri . . .

Acest video este disponibil doar pentru vizitatorii care au cont PLUS sau PREMIUM. Pentru a-ti crea si tu un astfel de cont te invitam sa accesezi pagina de ÎNREGISTRARE. Daca ai cont logheaza-te AICI.

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 
 
 

Despre Business Days

Business Days este o platforma de networking dedicata antreprenorilor si managerilor din Romania al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.

Business Days TV

Prin intermediul Business Days TV, dorim sa extindem platforma Business Days si catre mediul online oferindu- va acces la inregistrarile din cadrul conferintelor, workshop-urilor, emisiuni, reportaje si materiale video cu care sa completam caracterul educativ al evenimentelor Business Days.

Urmatorul Eveniment

CEE Entrepreneurship Summit 2016
19-20 octombrie 2016

Locația:
Hotel Pullman si World Trade Center Bucuresti

Ramai conectat