[restrict paid=true][/restrict]

Branding. Poziționare. Comunicare în vremurile actuale

Care sunt ingredintele unui brand de succes? Cum faci rebranding? De ce tii cont? Care sunt cele mai eficiente modalitati de cercetare si sondare a pietii? Cum sa faci un plan de comunicare eficient? Cum este influentata campania de PR de social media?

Patru experti  iti stau la dispozitie cu studii de caz, exemple de buna practica si iti vor raspunde intrebarilor pe care le ai...
Moderator, Calin Iepure . . .

Acest video este disponibil doar pentru vizitatorii care au cont PLUS sau PREMIUM. Pentru a-ti crea si tu un astfel de cont te invitam sa accesezi pagina de ÎNREGISTRARE. Daca ai cont logheaza-te AICI.

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 
 
 

Despre Business Days

Business Days este o platforma de networking dedicata antreprenorilor si managerilor din Romania al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.

Business Days TV

Prin intermediul Business Days TV, dorim sa extindem platforma Business Days si catre mediul online oferindu- va acces la inregistrarile din cadrul conferintelor, workshop-urilor, emisiuni, reportaje si materiale video cu care sa completam caracterul educativ al evenimentelor Business Days.

Urmatorul Eveniment

CEE Entrepreneurship Summit 2016
19-20 octombrie 2016

Locația:
Hotel Pullman si World Trade Center Bucuresti

Ramai conectat