[restrict paid=true][/restrict]

Antreprenoriat în serie. Calea spre primul milion de euro

Trei antreprenori-emblema pentru mediul de afaceri romanesc. Trei antreprenori care au dovedit de mai multe ori ca succesul lor initial nu a fost un noroc datorat contextului. Trei antreprenori in serie, fiecare milionar in euro, ne vor arata care este calea catre primul million de euro, cum au pornit de la zero si au ajuns la succes. Cu ce asteptari au pornit la drum, cum au facut fata provocarilor, cum au trecut de esecuri, ce au facut sa reziste tentantilor si mai ales cum si-au tinut in frau dorinta de a abandona in momentele critice ale afaceriilor? Va . . .

Acest video este disponibil doar pentru vizitatorii care au cont PLUS sau PREMIUM. Pentru a-ti crea si tu un astfel de cont te invitam sa accesezi pagina de ÎNREGISTRARE. Daca ai cont logheaza-te AICI.

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 
 
 

Despre Business Days

Business Days este o platforma de networking dedicata antreprenorilor si managerilor din Romania al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.

Business Days TV

Prin intermediul Business Days TV, dorim sa extindem platforma Business Days si catre mediul online oferindu- va acces la inregistrarile din cadrul conferintelor, workshop-urilor, emisiuni, reportaje si materiale video cu care sa completam caracterul educativ al evenimentelor Business Days.

Urmatorul Eveniment

CEE Entrepreneurship Summit 2016
19-20 octombrie 2016

Locația:
Hotel Pullman si World Trade Center Bucuresti

Ramai conectat